Naaiatelier Marij verhuist naar Burgemeester Praamsmalaan

Het naaiatelier van Marij van Veen Zwezereijn verhuist per 30 maart naar de Burgemeester Praamsmalaan 32.

Van Veen Zwezereijn is gediplomeerd coupeuse en heeft op hobbymatige manier een naaiatelier welke kleding aanpast voor mensen met een handicap voor zowel rolstoelafhankelijke mensen als niet rolstoelafhankelijk.

Naast het werk wil Van Veen Zwevereijn haar kennis over haar hobby gratis delen aan mensen die zich dit financieel niet kunnen veroorloven.

Men hoeft zich hierbij geen zorgen te maken over machines, patroon, stof e.d. want die zijn aanwezig.

Hiervoor kan men zich aanmelden via de e-mail : naaiateliermarij@ziggo.nl
Ook wil ze de ruimte aanbieden aan mensen die een naaicursus of begeleiding willen bij het maken van kleding. Ook hiervoor kan men zich aanmelden via de e-mail.

“Uiteraard gaan mijn werkzaamheden van het naaiatelier gewoon door en ga ik mijn manier van werken aan anderen leren”: Aldus Van Veen.

De opening op de Burgemeester Praamsmalaan 32 zal zijn op 30 maart 14.00.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.