My Brows opent haar deuren

Vandaag opende Mireille Lunter haar Browshop op de Jongemastraat in Bolsward. Afgelopen jaar voltooide Mireille haar opleiding tot eyebrowstylist in Amsterdam.

De browshop is een barbershop maar dan voor vrouwen en hun wenkbrauwen. De tendens van deze tijd is bold en beautiful en dat biedt Mireille met haar shop aan. Een heerlijk uitje voor vrouwen en dan ook nog nieuwe wenkbrauwen krijgen.

Want Mireille wil graag een gezellige sfeer creëren met koffie, thee en een gezellig praatje. Leeftijd speelt geen rol want iedereen die mooiere wenkbrauwen wil, kan ze bij My Brows krijgen Mireille zoekt graag naar de perfecte vorm, om het gezicht zo mooi mogelijk te laten uitkomen. Door middel van threaden of waxen, met een zeer milde wax die alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid.

Ook kan de kleur versterkt worden door de brows te verven of een brow make-up aan te brengen. Bij wenkbrauwen die erg verschillend van vorm zijn wordt een groeiplan opgesteld waarbij uitgegaan wordt van de breedste wenkbrauw om de andere in dezelfde vorm te laten terug groeien.

Houd je meer van een smallere vorm? Geen probleem. -MY BROWS- is op de hoogte van de laatste beautytrends, maar uiteindelijk gaat het erom dat jij jezelf mooi vindt. Of het nou hip is of niet.

My Brows is iedere zaterdag geopend van 8 tot 13 uur in kapsalon Bleeker. Daarnaast blijft Mireille actief met haar schoonheidssalon die op maandag, woensdag en donderdag geopend is.

Bezoek de Facebookpagina van My Brows

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *