Muzikanten, zangers en zangeressen gezocht voor 18e editie OlieBop

De voorbereidingen voor de 18e editie van OlieBOP op 29 december zijn alweer in volle gang. Dit jaar op een nieuwe locatie in Bolsward.

Welke locatie dit gaat worden kan de organisatie nog niet bekend maaken. Wat wel nieuw is, is dat de organisatie coaches beschikbaar stelt op de vernieuwde oefenavonden. Toch blijft het meer dan 20 jaar oude concept bestaan.

Er zullen ook dit jaar drie bands geformeerd gaan worden. Dit kan bij vele opgaves resulteren in een selectie van muzikanten. Houd daar bij opgave rekening mee. Hetzelfde geldt uiteraard voor de zangers/zangeressen.

De oefenavonden zullen op vrijdagavond in de muziekboerderij plaatsvinden, waar vodoende ruimte is om alle drie bands tegelijk te laten repeteren.

Ben je ouder dan 16 jaar en lijkt het je (weer) leuk om mee te doen, meld je dan aan voor 1 oktober via dit e-mail adres.

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.