Muzikanten OlieBop raken in de stemming (video)

Vrijdagavond is de vaste repetitieavond voor de circa zestig muzikanten die op Nieuwjaarsdag het podium in de sporthal zullen betreden.

Dit jaar zullen niet drie maar twee bands optreden. Hiervoor is gekozen omdat de bands dan groter zijn en meer nummers mogen spelen op het podium en dat is iets wat iedere muzikant toch het liefste wil, optreden. Iedere band krijgt van de organisatie een lijst met nummers die ze moeten spelen en daaraan wordt tot  1 januari druk gewerkt.

Peter Wiersma van Bop ziet dat de sfeer onder de muzikanten optimaal is:”Je merkt dat iedereen goed voorbereid is en er lol in heeft en daardoor zie je dat de nummers na drie repetitieavonden al goed staan”.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.