Muzikale Heamiel begonnen (video)

Met een muzikale intocht is woensdagavond het Heamielfeest begonnen, deelnemers aan de tocht hadden alles uit de kast gehaald om zich aan Bolsward te presenteren.

Een tocht met dus veel muziek en vrolijk uitgedoste kinderen van de verschillende scholen die meeliepen. Ook de deelnemers aan het internationale folkloristisch dansfestival kon aan de Bolswarders alvast een klein tipje van de sluier laten zien van wat ze allemaal kunnen verwachten bij het festival van aanstaande zaterdag.

Bij de praalwagens ging de 1e prijs naar De Opbouw met de Grease uitvoering. De meiden van de Crazy Piano wonnen in de categorie individueel de 1e prijs.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.