Muzikaal eerbetoon bij Bloemkamp voor jubilaris Advendo

Coenraad Dijkstra,Sneker in hart en nieren maar woonachtig in woon, zorg en behandelcentrum Bolsward, werd vrijdagavond geëerd voor zijn 60 jarig lidmaatschap van Advendo in Sneek.

 

Op 14 jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen binnen de vereniging niet wetende dat hij 60 jaar later nog steeds lid zou zijn van “zijn” Advendo. Een vereniging die in de tussentijd is uitgegroeid tot een begrip in Sneek en ver daarbuiten. Coen Dijkstra is het verenigingsdier die elke vereninging graag binnen haar gelederen zou willen hebben. Hij heeft in de jaren dat hij actief lid was van de vereniging de basis gelegd van de goed geoliede machine die de Advendo Korpsen heden ten dage is.

In overleg met zijn familie werd besloten om hem te huldigen in Woon Zorg- en Behandelcentrum Bloemkamp en geheel zoals hij dat graag wil is de huldiging zo georganiseerd dat niet alleen hij maar ook de medebewoners van Bloemkamp hiervan kunnen genieten. Het korps liep daarom ook een ronde om Bloemkamp door de tuin zodat de mensen vanaf de huiskamers en verschillende balkons kon mee genieten.

 Foto album


Geef een reactie