Muziekschool opent deuren in Ons Gebouw

Bolsward – Muziekschool Bolsward, onderdeel van Kunstencentrum Atrium, verhuist naar een nieuwe locatie: ‘Ons Gebouw’, in hartje Bolsward.

De afgelopen jaren was de muziekschool gevestigd in het Marne College in Bolsward. De eerste lessen starten op maandag 5 september.

In ‘Ons Gebouw’ worden muzieklessen en -cursussen verzorgd door een enthousiast team van gediplomeerde docenten met veel ervaring. Zij leren in een sfeervolle ambiance kinderen, jongeren en volwassen alle denkbare instrumenten bespelen – van piano, gitaar en drumstel tot viool, dwarsfluit en cello – of geven zangles.

Wie beter wil worden in het samen spelen in een popband is eveneens bij Muziekschool Bolsward op het juiste adres. Tijdens deze lessen kunnen professionele opnames in de studio worden gemaakt. Bij Muziekschool Bolsward zijn ook veel samenspeelgroepen actief, zoals bands, zangkoren, ensembles en orkesten, waaraan kan worden deelgenomen. De groepen treden regelmatig op, bijvoorbeeld tijdens festivals en Atrium Talent Nights.

(Foto: Fotografie: Djûra Schra/Frames & Design)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *