Muziekfeest voor Voedselbank Bolsward

Grandcafé De Wijnberg te Bolsward organiseert a.s. zaterdag 22 november een muziekfeest, waarvan een deel van de omzet naar de Voedselbank Bolsward gaat.

Vanaf 22 uur draait DJ Lex, tegen een geringe ,Voedselbank’ vergoeding alleen maar verzoeknummers. ,,Het wordt dus een feestavond met verschillende soorten muziek”:Vertelt uitbater Sjirger Holthuis.

Naast de bijdragen voor de verzoeknummers, gaat ook een deel van elke consumptie naar het goede doel. Bovendien kunnen bezoekers ook nog hun overtollige euro’s kwijt in een grote bus die in het grand-café staat opgesteld. Het muziekfeest is een initiatief van Tanja van der Meij uit Bolsward die vond dat er iets gedaan moest worden voor de voedselbank.
De entree deze avond is gratis.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.