Muziek line-up Aaipop festival maakt publiek enthousiast

Nijland – Aaipopliefhebbers hebben de afgelopen weken nauwlettend via de online Aaipop kanalen de line-up bekendmaking van het Friese muziekfestival gevolgd. Voorzichtig werden de nieuwe en bekende artiesten en bands één voor één voorgesteld aan het publiek.

Maar liefst zestien acts zullen op Paasmaandag in Nijland het 30ste jubileum  tot een groot succes maken. Zowel jong als oud heeft enthousiast gereageerd op de line-up die Stichting Aaipop dit jaar heeft neergezet. Het muziekprogramma biedt ruimte voor theatrale muziek, popmuziek, rockmuziek, hardcore, hardstyle en feestmuziek.

Het Aaipopfestival geeft Friese artiesten en bands een podium, zowel nieuwe als oudere muziektalenten maken het festival compleet.  Stichting Aaipop brengt artiesten en bands naar het festival die nog nooit eerder op het Aaipoppodium hebben gestaan zoals, Douwe Dijkstra, Frerik de Swetser, Gaatze, Mosken, Sequens, Joop Obama, Twarres en Volk!!. Artiesten en bands die vaker op het Aaipopfestival stonden zijn De Doelleazen, de Hûnekop, Jacob Laverman, Piter Wilkens, Sebeare, Sytse Haima, WIEBE en Xigatze.  De presentatie wordt uitgevoerd door de radiopresentatoren van Omrop Fryslân, Gurbe Douwstra en Willem Wâldpyk.

Kaartvoorverkoop is in volle gang en verloopt volgens verwachting goed. De line-up enthousiasme van het publiek is terug te zien in de voorverkoopcijfers en de verwachting van Stichting Aaipop is dat de voorverkoop succesvol zal worden afgerond op Paaszondag 16 april.  Kaarten zijn te krijgen voor €17,50, Stichting Aaipop biedt hierbij een programmaboekje en button van het 30ste jubileum aan. Kaarten zijn te krijgen bij de Herberch fan Nylân in Nijland, M.F.C. De Mande in Nijland en de Primera in Bolsward. Via www.aaipop.frl is een entreekaart online te bestellen. Indien mogelijk zal op Paasmaandag de festivalentree €22,50 zijn.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.