Muziek en Showband Hollandia eert lid met aubade

Voor Herre van der Brug was Koningsdag extra special want Muziek en Showband Hollandia gaf voor hem een speciaal optreden.

Van der Brug is jaren betrokken geweest bij het korps. Als spelend lid bij de fanfare en later als vrijwilliger. De laatste jaren was hij druk bezig met het ophalen van het oud papier en het tuinonderhoud. Een fijne, betrokken vrijwilliger! Sinds enige tijd woont hij op afdeling Sering in Bloemkamp.

Het leek de leden van Hollandia een mooi idee om na het optreden in de binnenstad door te lopen naar Bloemkamp. En zo voor Herre en natuurlijk de overige cliënten en personeel een kleine aubade te verzorgen.

Dit werd bijzonder gewaardeerd en als bedankje kregen de leden van Hollandia een kopje koffie met taart.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.