Muziek en leuke koopjes bij Leukste Kerstmarkt Ooit

“De Leukste Kerstmarkt Ooit” wordt vrijdag nog leuker en groter dan ooit.

De buurtbewoners van de straten en steegjes van de omgeving Hoogstraat, t Laag en de straten daarom heen begonnen een aantal jaren geleden dit initiatief en het trekt ieder jaar weer veel mensen de buurt in.

Vanuit schuren. tuinen, huiskamers, op straat of vanuit de hal of gang verkopen de bewoners hun vaak zelfgemaakte spulletjes of de spulletjes die weg kunnen. “Daar waar licht brand, is wat te doen”: Aldus Winselaar. De deelnemende straten zijn Hoogstraat, Grootzand, Kleinzand, Nannehof, ’t Laag,Witherenstraat, Turfkade, de Gortsteeg en de Nauwe steeg en de Heerenastraat.

Ook het Majelkoor zal haar klanken weer laten klinken, op het Kleinzand 4 is het warm en gezellig met de muzikale klanken van het huiskamerkoor.

De markt is op 11 december en begint om 17:00 uur. Het duurt tot 21:00 uur.

Foto:Peter Siemensma.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.