Musicalkoor MusicAlive zoekt nieuwe leden

MusicAlive, het musicalkoor van Kunstencentrum Atrium, is op zoek naar nieuwe stemmen. Het repertoire van de zanggroep onder leiding van Peter Wagenaar bevat nummers uit allerlei bekende musicals.

MusicAlive repeteert op maandagavond op de leslocatie van Kunstencentrum Atrium in Sneek, van 19.45 tot 21.15 uur. De groep bestaat momenteel uit dames tussen de 30 en 60 jaar, maar heren zijn van harte welkom. Het gedreven MusicAlive zingt nummers uit onverwoestbare klassiekers als The Sound of Music en The West Side Story maar ook nieuwe producties, waaronder Wicked. Daarnaast wordt stukken gezongen uit bekende films, bijvoorbeeld Skyfall en The Hunger Games.

Tijdens de repetities komen veel zangtechnische aspecten aan bod. Ook aan goed luisteren wordt gewerkt, onder meer via oefeningen waarbij iedereen op een heel andere plek gaat staan; een alt staat dan bijvoorbeeld naast een sopraan. De groep bereidt zich tijdens de repetities tevens voor op de optredens die in het verschiet liggen. Zo was MusicAlive de afgelopen jaren te zien en te horen op het Súdwest Festival, de Friese UITmarkt en Út Sneek.

Voor aanmelden of een vrijblijvende kennismaking kan een bericht worden gestuurd naar Peter Wagenaar.

[pro-ad_display_adzone id=”11964″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *