Museum zoekt Pakes, Beppes en kleinkinderen

Dit jaar vindt de provinciale opening van de Pake & Beppe week plaats in het Nationaal Modelspoor Museum in Sneek. Op maandagochtend 20 februari zal de Pake & Beppe week stomend en fluitend worden geopend. Voor die opening zoekt het museum Pakes en Beppes met kleinkinderen.

 Gezocht Pakes, Beppes en kleinkinderen. Foto Henk Bootsma

Van 21 februari t/m 24 februari organiseren veel musea in Friesland ‘Help Pake en Beppe de vakantie door!’. Kinderen hebben dan gratis toegang tot de musea op vertoon van een Pake of Beppe. Daarnaast kunnen de kinderen meedoen aan leuke activiteiten die de musea organiseren. Het thema van dit jaar is: ‘Ga mee op reis’. Voor de officiële opening op maandagochtend 20 februari zoekt het modelspoormuseum Pakes en Beppes met kleinkinderen. Men kan zich opgeven in het museum of door een mail te sturen met opgave van het aantal kinderen en de leeftijden.

Van dinsdag t/m vrijdag en zondag is het museum geopend van 13 tot 17 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. Het museum zit in het station van Sneek en is goed bereikbaar met de auto, bus en trein. Alle informatie is ook op www.treinenmuseum.nl te vinden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.