Motocross seizoen voor Sylvan Canrinus weer van start

Voor de Bolswarder Sylvan Canrinus is ondertussen het seizoen weer begonnen. De eerste vier wedstrijden van het kampioenschap zijn alweer verreden.

sylvan1Met 140 inschrijvingen voor de mx2 klasse is deze weer druk bezet en is het ook van groot belang om een goede tijd training neer te zetten om in de A finale te mogen starten.

In al deze wedstrijden was het gelukt om een snelle trainingstijd neer te zetten om deel te mogen nemen in de A finale. Bij de wedstrijden in Emmen, Veendam en Makkinga werden dan ook goede uitslagen behaald met een respectievelijk een 8e een 7e en een 6e plaats in het dag klassement. De laatste wedstrijd was in Westerbork op het loodzware zandcircuit de Weidestukken.

Ook hier was een goede trainingstijd gereden om een mooi plekje achter het starthek uit te zoeken. Tijdens de 1e manche was er een kopgroep van 7 man waaronder Sylvan bij de rest van het sterke deelnemersveld in de A finales wegliepen. Hier werd Sylvan op een keurige 4e positie afgevlagd. De start van de 2e manche was wat minder maar na de eerste ronde lag hij alweer op een 15e positie. Door de wedstrijd bekeken te rijden en door de goede conditie werd er nog een mooie 6e plaats behaald.

Voor het dag klassement betekende dit een keurige 3e plaats op het podium. In het kampioenschap staat Sylvan op een 5e plaats.

De eerst volgende wedstrijden wordt verreden op Delfzijl daarna Vledderveen en dan de thuisbaan op de MC Flying Boetoe in Joure op zaterdag 8 juli.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.