Morgen lampionenoptocht door centrum

Bolsward – Evenals vorig jaar organiseert de Bolswarder Activiteiten Commissie, onderdeel van Bolsward Promotion, op 11 november een lampionoptocht voor de jeugd van Bolsward.

Met medewerking van muziekkorps Oranje en drumband Hollandia trekt vanaf het Broereplein, vanaf 18.00 uur, een langgerekt en kleurig lint van lampions door het centrum van de stad. De tocht eindigt weer op het Broereplein, waar Jumbo Kooistra de kinderen verrast met een traktatie.

Kinderen die mee willen lopen in de lampionoptocht op 11 november moeten zich om kwart voor zes verzamelen op het Broereplein. Na de optocht zijn de meeste winkeldeuren open tot circa 19.30 uur, waardoor alle kinderen ruimschoots de gelegenheid hebben hun liedje te zingen en een traktatie in ontvangst te nemen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.