Morgana Bolsward

Morgana Bolsward is een Pizzeria gelegen aan Dijkstraat 29 in Bolsward.

Meer informatie over Morgana Bolsward in Bolsward

Pizzeria Grillroom Morgana in Bolsward heeft een website waar je het menu kunt bekijken en direct kunt bestellen. Klanten geven de pizzeria 4 sterren na 913 beoordelingen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bij bestelling via de website of app krijg je een gratis drankje bij besteding vanaf € 10,00. Het is ook mogelijk om via de app te bestellen voor een snellere en eenvoudigere ervaring. Daarnaast zijn er regelmatig nieuwe acties en aanbiedingen, dus houd de website en app in de gaten. Op woensdag zijn alle pizza's slechts €9. Er zijn verschillende populaire gerechten, zoals knoflooksaus, patat en kipdöner. Daarnaast biedt de pizzeria ook calzone pizza's, schotels, kapsalons, Turkse pizza's en broodjes aan.

Wil je weten wat Morgana Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Morgana Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Morgana Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Morgana Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Morgana Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Morgana Bolsward

Bezoekers bekeken ook