Moord in de Blauwpoort

Afgelopen zaterdag werd er in de anders zo vredige Blauwpoortbuurt een afschuwelijke moord gepleegd.

In de container, weggemoffeld tussen het oud papier, werd het slachtoffer ontdekt door de buurtagent. Er werd aan de buurtbewoners gevraagd om zaterdagavond door de buurt te lopen om aanwijzingen te vinden die naar de dader konden leiden.

Het zal wel door de heldere maan gekomen zijn dat er toevallig die avond ook allemaal vreemde types in de buurt rondhingen die echter wel aanwijzingen konden geven. Rammelende kettingen , ronkende kettingzagen, strompelende zombies , ze waren er allemaal!
Voor uw geruststelling; het ging om een Halloween puzzeltocht, georganiseerd door de buurtvereniging.

En het mag gezegd worden, er was veel tijd in de aankleding en regie gestoken, en dat was te merken! Van de ruim 50 deelnemers die aan de start verschenen haakten een paar halverwege het traject af omdat het te eng werd. (Hoe eng kan een fietstunneltje zijn?). De warme chocolademelk uit de heksenketel bevatte enkele vreemde bestanddelen die echter geen afbreuk aan de smaak deden. En op de meest onverwachte momenten doken er wat duistere figuren op die de deelnemers de stuipen op het lijf joegen.

Diegenen die het hoofd koel hielden vonden ondanks alle afleiding genoeg aanwijzingen om de dader te ontmaskeren. Al met al was het een spokentocht zoals een spokentocht bedoeld is . En na afloop waren alle overlevende deelnemers het erover eens: voor herhaling vatbaar!!

Eigen Foto.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.