Mooie opbrengst voor "Onderwijs voor Ghana"

Onder het motto: ‘met een trapper onder je zool, fiets jij een kind naar school’ vertrokken zaterdagochtend 5 september zo’n 30 dappere fietsers vanaf it Himsterhûs voor een fietstocht van 100 of 200 km.

De omstandigheden waren bepaald niet ideaal: het was buiig weer en het waaide hard. Toch heeft niemand zich afgemeld en heeft iedereen de tocht uit gefietst. Naast deze bijzondere prestatie hebben de fietsers nog iets bijzonders gepresteerd. Zij hebben samen met behulp van familie, vrienden, collega’s en andere sponsors ruim € 3.500  bij elkaar gefietst om het onderwijs in Ghana te ondersteunen.

Een opbrengst waarvan wij als Ghana-commissie in de verste verte niet hadden gedacht dat dit mogelijk zou zijn. Onze dank gaat uit naar alle fietsers, vrijwilligers, broodjessmeerders, sopsierders, stempelaars, supporters, it Himsterhûs, bakkerij de Witte en iedereen die op welke wijze dan ook deze bijzondere dag tot een succes heeft gemaakt. Het heeft ons een enorme ‘boost’ gegeven om te zien hoe iedereen zich voor dit goede doel wil inzetten. Wij gaan dan ook met veel motivatie door om beter onderwijs in Ghana mogelijk te maken.

Kijk ook eens op onze site www.onderwijsvoorghana.nl voor meer informatie en de foto’s van de fietstocht.

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.