Modeshow in Broerekerk

Na het daverend succes van vorig jaar wordt ook dit jaar de najaarsmodeshow van de Bolswarder modebedrijven in de Broerekerk gehouden en wel op vrijdagavond 18 september.

Het belooft wederom een groot succes te worden. De aankleding zal dit jaar weer compleet anders zijn, om zo op spectaculaire wijze de nieuwste najaarscollecties te kunnen tonen.

De modeshow start om 20.30 uur en zal eindigen rond 22.30 uur. Aansluitend vindt er een afterparty plaats in pizzeria Ponte Vecchio. De afterparty zal muzikaal worden ondersteund met live muziek.

De deelnemende bedrijven aan de modeshow zijn: Lava schoenen en accessoires, Sporthuis AP van der Feer, Sake Store, Visser Womens- en menswear, Intence Mode, Cecil, Eleven Fashion & Lifestyle, Max Mannenmode, Hema Bolsward, Reino’s Lingerie, Rijwielhandel de Kroon, Bloemen van Iris, Hendriksen Fashion, Modehuis Aggie.

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij Sporthuis van der Feer, Eleven Fashion, HEMA Bolsward en kosten € 10,=. De entreekaart is op zaterdag 19 september € 10,= waard bij alle deelnemende bedrijven, zodat je de volgende dag mooi met korting je favoriete kledingset kan aanschaffen.

Foto|: Petra Kroon