MO11-1 sc Bolsward kampioen

Zaterdag was de dag. MO11-1 kampioen of toch niet?? 10:15 uur blies de scheidsrechter op zijn fluit. De wedstrijd was begonnen.

Allereerst ging de wedstrijd gelijk op maar na zo,n 8 minuten het eerste doelpunt. Hoppa 1-0 voor Bolsward. De minuten daarna kwam al snel de 2 en 3 nul op het scorebord. Het tweede gedeelte van de eerste helft zakten de meiden wat inventaris net voor het eindsignaal een tegen doelpunt. 3-1 .

Na de peptalk in de rust kwamen de meiden vol goede moed het veld op. Door de straffe wind moest het Bolswarder team nu tegen de wind in spelen. Op zich geen probleem. Na het aanvangen van de tweede helft was er binnen 10 sec de stand naar 4-1 gestegen.

Wat het Heerenveense team ook probeerde, Bolsward was te sterk. De Bolswarder dames hadden zo de turbo erop dat het ene doelpunt nog mooier was dan het andere. Kansen voor Heerenveen waren er niet meer . Eindstand 9-1. Kampioen.

Na de huldiging in de kantine van scBolsward was er nog een verrassing. Mooie medaille, bloemen voor de coaches en een mooie envelop. Ook de ereronde door Bolsward mocht niet ontbreken. Op de kar door de stad. Een frisse duik bij het kruiswater en een hapje en drankje bij de plaatselijke cafetaria. Alom feest voor team MO11-1. Proficiat dames en geniet ervan.