Miss Montreal hoofdact op Heamiel Festival Bolsward

Miss Montreal, de band onder leiding van Sanne Hans zal zaterdag 24 juni optreden op de Jumbo Kooistra Slotavond in Julianapark Bolsward.

Met nummers als ‘Wonderful Days’, ‘Say Heaven Say Hell’ en ‘Hoe’ (met Nielson) scoorde Miss Montreal grote hits. Frontvrouw Sanne Hans staat momenteel volop in de belangstelling als jurylid ‘The Voice of Holland’ en haar eigen tv-programma ‘Lieve S-S-Sanne’. Dat Miss Montreal wel van een feestje houdt, bewijst het door de band geïntroduceerde nieuwe festival ‘Bierpop’ dat dit jaar voor het eerst gehouden zal worden.

Voorafgaand aan Miss Montreal zullen de Bounty Hunters met Johannes Rypma & Jelle B. een knallend voorprogramma presenteren. De chemie tussen de Bounty Hunters & Jelle B. staat garant voor een spetterende show.

Tijdens het wisselen van de bands zal het feest gewoon doorgaan met huis-dj Dan Daniëls op het podium.

Traditiegetrouw wordt het Heamiel Festival afgesloten met een knaller van een feestband. Dit jaar staat Baby Blue op het podium. Deze babyfaces uit Schijndel zorgen voor een strakke en afwisselende show met zowel oude als nieuwe klassiekers. Voetjes-van-de-vloer-garantie.

Heamiel 2017 zal worden afgesloten met de spectaculaire Hendriksen Fashion Vuurwerkshow.

Voor de trouwe bezoekers die toch al weten dat ze erbij zullen zijn is er dit jaar voor het eerst een speciale earlybird aanbieding. Op www.heamiel.nl/ticktets is er vanaf vandaag een beperkt aantal earlybird tickets verkrijgbaar voor het tijdelijke actietarief van € 15,-.

Het Heamiel Festival Bolsward zal dit jaar plaatsvinden van 21 t/m 24 juni.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.