Misbruik naam Jorritsmabouw al maanden bezig

Bolsward-Donderdag melde TV Bolsward dat  uit naam van Jorritsma Bouw advertenties worden geplaatst o.a. de  verkoopwebsite Marktplaats.  Commercieel manager Reinier Bron laat weten dat sommige mensen aanbetalingen hebben gedaan van €6500,-.

De man die onder de naam van het Bolswarder bouwbedrijf  werkt, biedt onder meer Stelcon-platen, een tractor en steigers te koop aan. Nadat kopers een aanbetaling hebben gedaan meldt de man dat de spullen gehaald kunnen worden in Bolsward. De factuur blijkt te zijn ondertekend door een mijnheer Jorritsma.

Veel mensen bellen het Bolswarder bedrijf op om te vragen of de advertentie wel klopt, maar er zijn dus ook mensen die al betaald hebben. Jorritsmabouw heeft inmiddels aangifte gedaan en heeft ook al contact opgenomen met de verschillende verkoopsites. Want de man is niet alleen actief in Nederland Er zijn ook advertenties op Belgische en Duitse verkoopsites ontdekt. De bewuste advertenties zijn inmiddels verwijderd.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.