Minister Plasterk op bezoek in Bolsward

Minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie bracht maandag 14 april een werkbezoek aan de gemeente Súdwest-Fryslân. Hij bezocht de plaatsen Workum en Bolsward.

 

In beide plaatse maakte de minister een stadswandeling en sprak tijdens de wandeling met verschillende mensen die werkzaam zijn in de regio. In Workum was het gespreksonderwerp :”Het reilen en zeilen van een stadskern, toerisme en recreatie, werkgelegenheid en gemeentelijke contacten”.

In Bolsward was het onderwerp van de wandeling:”Transities in het sociaal domein en regionale samenwerking”. Tijdens de wandeling die op de Burgemeester Praamsmalaan begon bezocht Plasterk een cliënt van buurtzorg Jong en sprak hij ook met medewerkers van Timpaan en zorggroep Tellens. Het bezoek aan Bolsward duurde een uur.

De minister tijdens de wandeling in de Hid Herostraat

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.