Mini kinderspeelparadijs in station Sneek

In de voorjaarsvakantie is het leegstaande gedeelte van het station in Sneek weer omgetoverd tot mini kinderspeelparadijs. Er zijn houten treinen en grote houten bouwelementen waarmee groots kan worden gebouwd. Genoeg voor uren speelplezier. En kinderen mogen van 20 t/m 24 februari gratis in het museum, als ze een Pake of Beppe meenemen.

Treinen van hout zijn voor velen het begin van een mooie hobby. In de vakantie kunnen kinderen uren spelen met fraaie houten treinen, zelf prachtige gebouwen van hout bouwen en er is veel Mebako speelmateriaal. En hebben ze genoeg van het spelen dan kunnen ze genieten van de grote fluitende bewegende stomers. Dat alles in het leegstaande gedeelte in het station van Sneek direct naast de ingang van het modelspoormuseum. Zo wordt het bezoek aan het museum een feestelijk uitje voor het hele gezin.

Het mini kinderparadijs is in het leegstaande gedeelte van het station in Sneek naast het modelspoormuseum. In de vakantie is het museum elke dag geopend op maandag en zondag van 13 – 17 uur en op alle andere dagen van 10 tot 17 uur. Het museum zit in het station van Sneek en is goed bereikbaar met de auto, bus en trein. Alle informatie is ook op www.treinenmuseum.nl te vinden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.