Mindful Run & Wandelcoaching Sneek / Bolsward

Mindful Run & Wandelcoaching Sneek / Bolsward is een Gezondheidsclub gelegen aan De Ward 5 in Bolsward.

Meer informatie over Mindful Run & Wandelcoaching Sneek / Bolsward in Bolsward

Mindful Run Nederland biedt programma's gericht op hardlopen, wandelen, fietsen en kinderen. Ze gebruiken een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en bewegen in de natuur om meer energie te krijgen en stress te verminderen. De Mindful Run Methode bestaat uit vier pijlers: mindfulness, ademhaling, voldoende beweging en buiten zijn in de natuur. Ze leren je om bewust te luisteren naar je lichaam, je aandacht te houden bij het lopen en te genieten van het moment. Bewegen in de natuur heeft veel gezondheidsvoordelen, zoals het verwerken van prikkels, meer focus en concentratie, en minder stress. Er zijn veel instructeurs en coaches die de cursussen verzorgen, dus iedereen kan meedoen. Mindful Run Nederland is opgericht in 2014 en biedt ook opleidingen en trainingen op het gebied van leefstijl en gezondheid.

Wil je weten wat Mindful Run & Wandelcoaching Sneek / Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mindful Run & Wandelcoaching Sneek / Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mindful Run & Wandelcoaching Sneek / Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mindful Run & Wandelcoaching Sneek / Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Mindful Run & Wandelcoaching Sneek / Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mindful Run & Wandelcoaching Sneek / Bolsward

Bezoekers bekeken ook