Met de warme kerstwensen van Primera Bolsward

“Met de warme kerstwensen van Primera Bolsward”:Dat is de slogan van Primera deze weken.

En met een volledig assortiment kerstkaarten(ook voordelige), de decemberzegels(plus advies hoe zo voordelig mogelijk te gebruiken) en een winkel vol cadeaus voor jong en oud is Primera Bolsward er inderdaad helemaal klaar voor.

“Zo hebben wij een echt op kerstcadeaus gericht assortiment boeken, o.a diverse Jamie’s kookboeken, de eigen Primera thriller serie voor 7,50 en veel toptitels voor een zacht prijsje”, aldus ondernemer Niels Engelmoer. Ook een oudejaarslot met een bewust gekozen eindcijfer(bijvoorbeeld de leeftijd, geboortejaar) is een heel leuk en origineel kerstcadeau.

Qua cadeaukaarten blijft Primera de toon aangeven. “Dat heeft met onze meer dan 100 cadeaukaarten te maken, en natuurlijk met onze service dat we gericht advies geven op dit gebied en altijd feestelijk verpakken, en dat allemaal voor niets”, is Engelmoer weer eens enthousiast.

Naast nieuwe cadeaukaarten, zoals de Google Play giftcard, heeft Primera ook de aloude nationale bioscoopbon(volgens Engelmoer de meest gewenste én gebruikte cadeaukaart) en de eveneens vrijwel altijd gebruikte VVV-bonnen(als één van de weinige winkels in Bolsward) in het assortiment..

Primera Bolsward heeft dus voor alle leeftijdsgroepen iets te bieden en voorziet iedereen graag van advies. “Het geeft altijd een heerlijk gevoel als een klant met het perfecte Kerst cadeau naar huis gaat waar zowel de gever als de ontvanger heel blij van wordt”, aldus medewerker Sylvan Rosenau.

Primera is in Bolsward gevestigd aan de Nieuwmarkt en is alle dagen(ook maandag) om 8 uur al open. Zondagmiddag 20 december en woensdagavond 23 december is men extra geopend voor de kerstinkopen. In de Primera is een full-service PostNl punt gevestigd waar men alle advies over postzegels, decemberzegels en te versturen brieven en pakketten geeft.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.