Melkpoederdieven bij Nijland gepakt

Op de A7 ter hoogte van Nijland werd vrijdagmiddag door de politie een Nissan personenauto staande gehouden met een Roemeens kenteken.

Dit deed de politie nadat zij een melding van winkeldiefstal ontvangen, waarbij de verdachten al vertrokken zouden zijn. Bij het onderzoek in het voertuig werden twee grote lege sporttassen aangetroffen. Hierna werd met toestemming inzittenden de achterbak van het voertuig geopend, waarbij 42 blikken Nutrilon baby-/kindervoering werden aangetroffen.

Gezien de melding van winkeldiefstal werden ter plaatse mannen uit Roemenië (32 en 35 jaar) aangehouden. Uit onder bleek dat er bij twee Albert Heijn vestigingen in Sneek 32 blikken waren gestolen. Naar de herkomst van de overige 10 blikken wordt nog een onderzoek ingesteld. De verdachten zijn ingesloten, de auto werd in beslag genomen, alsmede de tassen en blikken.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.