Meisjes SC Bolsward JO9-5M kampioen

Vrijdagmiddag speelden de SC Bolsward meiden van JO9-5M in de competitie hun kampioenswedstrijd tegen MKV’29 op sportpark het bolwerk.

©Rene Bootsma

Na 7 gespeelde wedstrijden, die allemaal werden gewonnen stonden er nog twee resterende partijen op de agenda. Een eventuele overwinning in het duel tegen MKV’29 zou betekenen dat de meiden al vroegtijdig tot kampioenen gekroond zouden kunnen worden.

In de eerste helft wisten de dames 4 keer het net te vinden en na rust kwamen daar nog 2 doelpunten bij voor de bolswarders. MKV’29  maakte nog een tegendoelpunt, en zo kon er na het laatste fluitsignaal een mooie 6-1 thuisoverwinning genoteerd worden. Daarmee was het kampioenschap veilig gesteld, en kon het feest beginnen. Na het uitreiken van de kampioensschaal en de bijbehorende medailles, werdt er nog patat gegeten en volgde er aansluitend een rondvaart door de stadsgrachten .

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.