Meiden sc Bolsward MD1 Kampioen

Zaterdagmiddag 21 mei was het dan zover voor de meiden van s.c.Bolsward MD1, op het programma stond de laatste competitiewedstrijd tegen hekkensluiter F.C.Harlingen. De kroon moest op een prachtig seizoen worden gezet.

Op papier moest deze wedstrijd een makkie worden maar zoals zo vaak zijn kampioenswedstrijden altijd lastig om te spelen. F.C.Harlingen bleek inderdaad een stugge tegenstander, hierdoor werd er ondanks een royaal veldoverwicht slechts met 1-0 gewonnen door de meiden en ging de kampioensschaal mee naar Bolsward. Het werd 1 groot feest met als hoogtepunt een rondvaart door de Bolswarder stadsgrachten.

Een verdiend kampioenschap behaald door een hecht collectief, een stel hartstikke leuke meiden bij elkaar welke bereid waren om voor elkaar door het vuur te gaan en zo vanaf de eerste competitieronde bovenaan stonden en
vaak met heel goed voetbal mooie resultaten hebben behaald.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.