Mega opbrengst indoor Alp d'HuZes actie (Video-update)

Bolsward-De spinningmarathon ten bate van de Alp d’HuZes actie, die vandaag bij Healthcentrum Hartman werd georganiseerd, heeft €17.000,- opgebracht.

Een bedrag waar de organisatie zeer tevreden mee is want toen men met de organisatie begn was er een streefbedrag van €5.000,-. Maar toen de actie eenmaal loskwam onder de leden ging het snel.

Daarnaast waren er veel bedrijven die belangeloos meewerkten aan de dag. Twee leden van de sportschool fietsen in juni mee aan de echte Alp d’Huez actie in Frankrijk en om dat te ondersteunen wilden Judith en Gerard Hartman iets organiseren waarbij de opbrengst naar deze twee leden zou gaan.

Één van de lessen die op deze sportschool wordt gegeven is Ultimate indoor cycling, het bijzondere van deze les is dat je als groep traint en dat hierbij beelden vertoond worden op twee grote TV schermen van een bergbeklimming. Er is zelfs een speciale editie van de beklimming van de Alpe d’Huez, een les van 75 minuten daar waar de andere lessen 55 minuten duren. Judith Hartman van Health Center Hartman verteld:”Ik heb zelf in mijn familiekring meegemaakt wat kanker is en wat het allemaal met je doet en daarom spreekt de actie van Alpe d’HuZes ons ook zo aan. En omdat wij deze speciale les hebben en twee van onze leden aan de echte actie mee gaan doen willen we een actiedag organiseren om hun sponsorbedrag omhoog te brengen”.

De bedenker van de Uic lessen, Gert Tholen, was zo enthousiast over de actie dat hij speciaal uit Groningen naar Bolsward kwam om ook een uur mee te fietsen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.