Meester Sietse stopt na 40 jaar onderwijs

“Sietse zeg dat je hier blijft bij ons” dit werd luidkeels gezongen door de kinderen, ouders en team voor meester Sietse Postma met de periode-afsluiting op De Blinker.

Na 40 jaar meester Postma te zijn geweest en ruim 2100 rapporten te hebben uitgedeeld, gaat hij na de voorjaarsvakantie niet meer terug naar school. De kinderen van zijn groep 4 verzorgden prachtige optredens, maar ook de andere groepen lieten zich van hun beste kant zien. Meester Sietse werd overladen met cadeaus en kreeg dit keer zelf een rapport!

Twee rapportmappen vol met brieven en tekeningen van alle leerlingen, waarin ze hem vertellen en laten zien waarom ze hem zo zullen missen. Uiteraard trakteerde meester Postma nog op chips voor de hele school. Na schooltijd was er voor anderen de gelegenheid om afscheid te nemen. Bij de receptie met oud-collega’s, oud-leerlingen en andere vrienden en bekenden werden er veel handen geschud, gepraat en cadeaus uitgepakt. Meester Postma maakt gebruik van zijn FPU per 1 maart a.s.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.