Meer dan 28.000 inschrijvingen voor de Fietselfstedentocht

Stichting de Friese Elfsteden Rijwieltocht Bolsward is erg blij met de grote belangstelling voor de Fietselfstedentocht die gehouden zal worden op Pinkstermaandag 5 juni 2017.

Er hebben zich meer dan 28.000 deelnemers ingeschreven. De inschrijving is inmiddels gesloten. Omdat er maximaal 15.000 fietsers aan de tocht deel kunnen nemen, zal er geloot worden. De loting gebeurt – net als de inschrijving – volledig geautomatiseerd.

De uitslag van de loting wordt maandag 19 december a.s. via een e-mailbericht bekendgemaakt aan de inschrijvers.

In 2017 bestaat de Fietselfstedentocht 105 jaar. Wij staan stil bij dat jubileum door de ruim 800 vrijwilligers én onze samenwerkende organisaties in het zonnetje te zetten. Zij zijn het hart van de Fietselfstedentocht en maken het elk jaar mogelijk dat de deelnemers een mooie dag kunnen beleven. De hele provincie geniet daarvan en daar zijn we trots op. Het feest heeft dan ook het motto ‘het hart van de Fietselfstedentocht is de vrijwilliger’.

Foto Petra Kroon

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.