Medewerkers De Boer & De Groot delen rozen uit

Bolsward-Klanten van Kapsalon Anita kregen vandaag een roos aangeboden van de medewerkers van  De Boer & De Groot Civiele werken.

Omdat de kapsalon momenteel moeilijk te bereiken is vanwege de werkzaamheden aan de Driepostenbrug vond men bij het Harlinger bedrijf dat de klanten gecompenseerd moesten worden met een roos. Een klein gebaar wat in zeer goede aarde viel bij de medewerkers van de kapsalon maar vooral ook bij de klanten.

Ook de bewoners van de omliggende straten zijn zeer te spreken over hoe er gecommuniceerd wordt door het bedrijf met de bewoners over de werkzaamheden in de straat en de behulpzaamheid met bijvoorbeeld de afvalcontainers. De medewerkers zorgen ervoor dat de bewoners die moeilijk ter been zijn en door de werkzaamheden de container verder moet wegzetten dit niet hoeven te doen. Zij zorgen ervoor dat de container gehaald en gebracht wordt en dat hierdoor deze mensen ontzien worden. Ook kregen de bewoners na de eerste week een brief door de bus met daarin uitleg over wat er gebeurd is en wat er de bewoners de komende wek allemaal te wachten staat.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.