Max Mannenmode tijdelijk onder het stadhuis

De korte maar hevige regenbui van 31 mei laat nog steeds zijn sporen na in Bolsward zo zal Max Mannenmode vanaf 3 september zijn deuren op de Rijksstraat moeten sluiten  om tijdelijk te verhuizen naar de overkant,
De Waegh van Bolsward onder het stadhuis.

De verhuizing is noodzakelijk zodat de waterschade die het pand door de regenbui opliep hersteld kan worden. Zo zal er een nieuwe vloer gelegd worden en zullen ook andere  reparaties uitgevoerd worden .
Ingrid Wijnia van Max Mannennmode:”De enorme regenbui veroorzaakte in ons pand waterschade op drie etages. We moesten eerder met de opruiming beginnen om de winkel zo leeg mogelijk te krijgen want bij het weghalen van een vloer komt uiteraard stof vrij en dat is in de kledingbranche natuurlijk schadelijk”.

De afgelopen periode heeft men met behulp van droogapparaten en geurapparatende schade zoveel mogelijk weten te beperken en voelen de medewerkers zich gesteund door vele mensen. Wijnia:”En hopen dat nu iedereen nog de laatste spullen bij ons komt kopen op deze bijzondere plek, in het hart van de stad”.

Wijnia is vooral de gemeente dankbaar dat zij het stadhuis gedurende deze periode kunnen gebruiken
De openingstijden blijven gelijk. Dagelijks van 10-18 uur. Op vrijdag is er koopavond van 19-21 uur en en zaterdags  is de slijtingstijd 17 uur.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.