Max Mannenmode gaat Piet Paulusma kleden

Vanaf dit voorjaar komt de kleding van Piet Paulusma uit Bolsward. De populaire weerman en Max Mannenmode hebben daarover deze week overeenstemming bereikt.

De weerman was sinds afgelopen winter op zoek naar een nieuwe partner voor het dagelijkse weerbericht. Hij heeft daarvoor in Bolsward de juiste klik gevonden met de familie Van der Wagen-Wijnia van Max Mannenmode.

Het Bolswarder familiebedrijf heeft met zijn lange historie en ervaring voor iedere gelegenheid en elk weertype wel iets in huis. De oorsprong van het bedrijf reikt terug naar 1898, toen S.S. van der Werf zijn “Kledingmagazijn” dichtbij het prachtige stadhuis opende.

Tegenwoordig is het een snel groeiende speciaalzaak voor de moderne man, met een jonge ambitieuze generatie aan het roer. Behalve voor de weerman en de herenmodezaak heeft de samenwerking ook voor Bolsward en gemeente Súdwest Fryslan een positieve uitwerking. Want weer of geen weer, onze regio wordt straks dagelijks gepromoot op landelijke TV.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.