Matthäus-Passion in Martinikerk Bolsward

Op dinsdag 27 maart en woensdag 28 maart 2018 geeft de Oratoriumvereniging Bolsward haar jaarlijkse uitvoeringen van de Matthäus-Passion van Johann Sebastian Bach.

 

Ook dit jaar zullen vele trouwe bezoekers uit het hele land deze gebeurtenis niet willen missen. De monumentale en sfeervolle Martinikerk in Bolsward draagt ongetwijfeld haar steentje bij aan het grote succes van de uitvoeringen. Dankzij dirigente Pauli Yap ontwikkelt de “Bolswarder Matthäus” zich naar een steeds hoger niveau.

Een zevental uitstekende solisten zal medewerking verlenen aan deze uitvoering. Het zijn Heleen Koele sopraan, Mirjam Schreur alt, Adrian Fernandes tenor (evangelist), Jean Léon Klostermann tenor (aria’s), Matthijs van der Woerd bas (Christuspartij) en Pierre Mak, bas (aria’s). Voor het zesde achtereenvolgend jaar zal het barokensemble Eik en Linde uit Amsterdam koor en solisten begeleiden. Het Sint-Vitus Kinder- en Jeugdkoor uit Leeuwarden en het Jongerenkoor Lelielûd uit Baard verlenen hun medewerking aan de uitvoering. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigente Pauli Yap.

Aanvang concert: 19.00 uur. Kerk open: 18.00 uur.

Informatie en kaartverkoop: www.ovb-bolsward.nl en telefonisch via Theater Sneek 0515-431400.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *