Martijn Kardol in Ons Gebouw 🗓

 

Na alle oudgedienden weer eens een nieuw gezicht op het Podium van Ons Gebouw. Zaterdag 17 februari zal Martijn Kardol met zijn programma “Bang”te zien zijn.

Foto: Marcel van den Broek

De “uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos” (Volkskrant) Martijn Kardol, won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat nog geen cabaretier ooit eerder is gelukt. Het NRC noemde hem “indrukwekkend” en Dagblad van het Noorden “een geweldige winnaar”.

‘Bang’ is het cabaretdebuut van deze doodgewone jongen uit Barneveld, waarin hij zijn publiek meeneemt in zijn wonderlijke wereld vol creatieve observaties en oplossingen.

Naast cabaretier is Martijn radiomaker bij 3FM en heeft hij een radiocolumn in de ochtendshow van DomienVerschuuren. Ook studeerde hij, zonder specifieke reden, Zweeds en sociologie.

Volkskrant

Kardol slaagt erin om actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.

Theaterkrantt

De Kardol van Bang is in de eerste plaats een begenadigde ouwehoer. Met zijn van ongelooflijke gebeurtenissen aan elkaar hangende verhalen windt hij moeiteloos het publiek om zijn vingers.

Datum:                                17 februari

Artiesten:           Martijn Kardol

Voorstelling:     Bang

Locatie:               Ons Gebouw Bolsward

Aanvang:            20.30

Voorverkoop:  Expert

Entree:                                Voorverkoop € 15,00

Website:             www.boog-bolsward.nl


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: