Marnecollege voert actie voor Nepal

Het Marne College staat 20 november in het teken van Nepal.

De leerlingen gaan deze dag bezig om geld op te halen voor de stichting SMPN (Stichting Studenten- en Musaharproject Nepal). Deze stichting bouwt in Nepal scholen die door de aardbevingen zijn verwoest.

Stichting Wilde Ganzen heeft al aangegeven dat het opgehaalde bedrag met 50% wordt verhoogd. Op deze dag is er o.a. een fancyfair en een sponsor trappenloop. De trappenloop is in de vorm van een estafette, leerlingen gaan in een groepje van 3 personen aan de slag om rondjes door de school en langs de trappens te lopen. Voor het groepje met de hoogste opbrengst bij de trappenloop is er een prijs te winnen, en ook het groepje met de meeste rondjes krijgt een prijs.

Daarnaast zijn door de hele school kraampjes en andere activiteiten te beleven.

De actiedag voor Nepal begint om 12.30 uur en eindigt rond 15.00 uur.

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.