Marnecollege helpt Kledingbank Bolsward

De feestcommissie van het Marne College, Tille nei Wille, doneert van elk verkocht kaartje van het kerstgala €1,00 aan een goed doel.

Dit jaar nam Joyce de Bruin de taak op zich om zich hier in te verdiepen. In plaats van een grote internationale stichting te kiezen, leek het haar een goed idee om het dicht bij huis te houden en wel gewoon hier in Bolsward. Mensen in je omgeving helpen en daarbij zien wat er met het geld gebeurt, was daarbij de doorslaggevende reden.

Voor de voedselbank zijn er al een aantal acties, dus heeft Joyce een kijkje genomen bij de kledingbank, opgericht door Kees van Kordelaar. Bij de kledingbank kan iedereen kleding brengen die niet veel meer gedragen wordt, maar nog wel van goede kwaliteit is. Mensen die het financieel zwaar hebben, kunnen daar wat uitzoeken. Ook worden er allemaal activiteiten georganiseerd, zoals het ontmoetingscentrum en het repaircafé.

Voor meer informatie daarover kun je kijken op www.trefpuntbolsward.nl of de facebookpagina: Kledingbank Bolsward ‘Goed spul’. De opbrengst van het kerstgala voor dit goede doel was € 820,00.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.