Marnecollege bezoekt China

Met als doel een uitwisseling te organiseren voor de leerlingen van het Marnecollege bezoekt Bert Colly, leraar van de school, volgende week in de provincie Jiangsu in China  een school 2000 leerlingen en docenten.

Het Marne College is onlangs gestart met module Chinese taal en cultuur en in het huidige 4 atheneum zitten 15 leerlingen die al sinds de 2e klas Chinees hebben gevolgd.

Het Marnecollege wil voor deze leerlingen in klas 5 atheneum een uitwisseling met een Changzhou No 3 High School te organiseren. Daarnaast worden andere samenwerkingsvormen besproken. O.a. docentencontact en het krijgen van input voor het in de toekomst aanbieden van Chinese taal en cultuur als mogelijk SE vak op het Marnecollege.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.