Marne College speelt moderne Shakespeare tijdens kerstmusical

Leerlingen van het Marne College spelen op 15, 16 en 17 december kerstmusical ‘Een Midzomernachtsdroom’ van William Shakespeare. Op woensdagavond 17 december om 19.30 uur is er een speciale voorstelling voor ouders en andere belangstellenden.

Een Midzomernachtsdroom (A Midsummer Night’s dream) is een romantische komedie van William Shakespeare. Het vertelt het verhaal van vier jonge geliefden, een groep
toneelspelers en een feeënkoning- en koningin, die door de viering van het huwelijk van de hertog met elkaar te maken krijgen en in lastige situaties terecht komen.

De regie is in handen van 5-havo leerling Ghislaine Lotstra, die dit doet voor haar profielwerkstuk. Samen met een productieteam en vele leerlingen maakt ze er een
prachtige musical van! U bent 17 december om 19.30 uur van harte welkom in de kantine van Schoolstraat 1.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.