Marne College opent collegezaal met expositie Antonio Poioumen

Op 17 augustus opent Marne College een collegezaal die de ruimte biedt voor hoorcolleges aan 80 leerlingen. De school onderstreept het belang van een academische leeromgeving met een expositie van kunstenaar Antonio Poioumen.

Het werk van Poioumen past naadloos bij de school, die leerlingen uitdaagt om te ontdekken waar zij voor staan. De school wil op uitnodigende wijze levensvragen stellen en de dialoog daarover aangaan.

De collegezaal en de expositie zijn voor iedereen die dat wil te bezichtigen van 17 tot 21 augustus. De school is dagelijks geopend van 8 tot 5. In de school zijn 15 werken van Poioumen te zien. Poioumen zegt zelf over zijn werk: “De schepper heeft mijn hart geraakt en mij de passie gegeven vrijheid en spiritualiteit om te zetten in kunst. Mijn werk zoekt niet Zijn gelijk. De kijker wordt niet gedwongen door dogmatische antwoorden maar wel aan het denken gezet.”

De hoorcollegezaal is gerealiseerd op schoolstraat 1 en wordt gebruikt om colleges te kunnen geven aan grote groepen leerlingen. De school wil leerlingen daarmee een goede voorbereiding geven op het hoger- en wetenschappelijk onderwijs. Daarnaast is het verzorgen van hoorcolleges een effectieve manier van lesgeven, die ruimte schept om extra tijd te besteden aan maatwerk.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.