Marktplaats verwijdert account aanbieder Elfstedentocht kaarten

Een vrouw die via Marktplaats kaarten wilde kopen voor de Elfstedentocht op de fiets kreeg, nadat ze contact had gehad met de verkoper, een waarschuwing van de verkoopsite.

Marktplaats schreef:”Onlangs heeft u een bod of reactie geplaatst op de advertentie: Diverse startbewijzen fietselfstedentocht. Het vermoeden bestaat echter dat dit een frauduleuze advertentie betreft. Derhalve hebben wij het account en de advertenties van deze verkoper verwijderd. We raden u aan zeer voorzichtig te zijn in uw verdere contact met deze adverteerder“.

De aanbieder, Lisbeth Kramer uit Rotterdam, bood verschillende kaarten aan waaronder kaarten uit groep 11, 10,6 en 4 en dat alles voor een prijs van €20,- per kaart. Hierdoor onstond bij de potentiële koper geen argwaan.

Nadat de kaarten na de Paasdagen door de organisatie verstuurd werden ontstond er een levendige handel op o.a. de verkoopsites. De organisatie heeft overigens een eigen vraag en aanbod pagina waar de kaarten verhandeld kunnen worden.

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.