Maria de Werker exposeert in Galerie Badweg 3

In Galerie Badweg 3 te Bolsward zal van 25 november t/m 17 december 2017 Maria de Werker exposeren. Beeldend kunstenaar Wilma Vissers opent de expositie op zaterdag 25 november om 16.00 uur.

Maria de Werker

Lijn is een belangrijk middel voor Maria de Werker om een suggestie van ruimte, of juist niet, aan te geven. Soms kan met één lijn worden volstaan, dan weer zijn er veel lijnen nodig om tot het beeld te komen wat zij voor ogen heeft. De enkele lijn heeft haar sinds kort ook gebracht tot het maken van objecten. Het samengaan van tekening en object intrigeert haar, opent nieuwe wegen die zij nu volop aan het onderzoeken is.

Waar bij de tekeningen de drager en in deze expositie ook de omlijsting, als een bewuste begrenzing zijn ingezet, krijgen de objecten een ander kader, n.l. hun locatie en de interactie die dit teweegbrengt.

 

Galerie Badweg is blij met de komst van de werken van Maria de Werker en kijkt uit naar de opening!

 

 

Galerie Badweg 3

Badweg 3

8701 XG Bolsward

0515-336451

Marja Griede 06-23466630

www.galeriebadweg 3.nl

 

Openingstijden

Vrijdag 13:00 – 17:00 uur

Zaterdag  13:00 – 17:00 uur

Zondag 13:00 –  17:00 uur

En op afspraak

 

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.