Mantelzorgwaardering nog tot eind december beschikbaar

Mantelzorgers kunnen nog tot en met eind december de mantelzorgwaardering van 75 euro aanvragen bij de gemeente Súdwest-Fryslân.

Mensen die zorg nodig hebben en deze onbetaald krijgen van bijvoorbeeld een partner of echtgenoot, kunnen de mantelzorgwaardering aanvragen bij de gemeente. De onbetaalde zorg kan ook gegeven worden door ouders, kinderen, een ander familielid of iemand anders uit de directe omgeving.

Voorwaarden voor deze waarderingsbijdrage 2017 zijn:

  • U heeft 3 maanden of langer, 8 uur per week of meer, onbetaald mantelzorg verleend;
  • Uw zorgverlening gaat verder dan de gebruikelijke zorg van huisgenoten voor elkaar;
  • Als zorgvrager of mantelzorger (of beiden) woont u in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Alle zorgvragers en mantelzorgers in Súdwest-Fryslân die dit jaar nog geen waardering hebben  aangevraagd, kunnen de aanvraag samen indienen. Meer informatie op de website van de gemeente (www.sudwestfryslan.nl/mantelzorgwaardering ) Lees de voorwaarden en/of download het aanvraagformulier.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.