Mantelzorgpunt biedt hulp bij huishoudelijke hulp en zoekt personeel

Mantelzorgpunt is een nieuwe aanbieder van huishoudelijke hulp vanuit de WMO, PGB zorg en aanvullende mantelzorg.

Mantelzorg werkt vanuit de visie om zorg vanuit de nabije omgeving van de klant te leveren waarbij de klant bepaalt wanneer, door wie en op welke wijze de zorg geleverd wordt. Heeft u een WMO indicatie afgegeven door het gebiedsteam, dan kan Mantelzorgpunt deze zorg, die betaald wordt door de gemeente, leveren.

Heeft u nog geen indicatie, dan kan Mantelzorgpunt u helpen bij het aanvragen hiervan. Daarnaast levert Mantelzorgpunt aanvullende mantelzorg tegen een tarief van € 18.– bij afname van 10 uur. Ook voor mensen met een PGB en individuele begeleiding biedt mantelzorgpunt hulp.

Het tarief hiervoor wordt in overleg vastgesteld. U kunt Mantelzorgpunt bereiken op telefoonnummer 0515 820994 per mail  of persoonlijk op de Marne 34 in Bolsward en maakt u een afspraak voor een gratis intakegesprek bij u thuis.

Mantelzorgpunt heeft WMO overeenkomsten met de gemeenten Sudwest Fryslan, Littenseradeel en Friese Meren.

Personeel gezocht

Mantelzorgpunt is ook op zoek naar personeel. Ben je student op zoek naar een bijbaan, of bent u met pensioen en heeft u zin in een leuke uitdaging of heb je gewoon zin in deze job, lees dan verder. Je kunt ingezet worden voor 1 of meerdere uren. Dit gaat in afstemming met de wensen, mogelijkheden en het aanbod. Je ondersteunt de hulpvrager door bijvoorbeeld samen een boodschap te doen, een wandeling te maken, te helpen met een praktische vraag, een boek voor te lezen, een hobby mogelijk te maken .Kijk voor meer informatie op www.mantelzorgpunt.com.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.