Man overleden bij ernstig verkeersongeval (update)

Tjerkwerd – De politie onderzoekt de oorzaak van een ernstig verkeersongeval dat zaterdagmorgen rond 10.40 uur plaatsvond op de Jousterperweg (N359) bij de brug over het Panhuyskanaal.

Daarbij kwam de bestuurder, een 79-jarige inwoner van Den Helder, om te leven. Getuigen zagen dat de man vreemd rijgedrag vertoonde en zagen dat de man door de gesloten slagbomen van een openstaande brug, het water inreed. Mogelijk dat de man tijdens de rit onwel is geworden.

Omstanders probeerden de man en zijn auto met een tractor uit het water te krijgen wat helaas niet lukte. De brandweer wist even later de auto wel later uit het water te halen. De bestuurder bleek helaas te zijn overleden. Getuigen van het ongeval krijgen slachtofferhulp aangeboden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.