Makkumer aangehouden na ontdekken hennepkwekerij

Makkum – De politie heeft donderdag, nadat er anonieme tips waren binnengekomen, in een rijtjeswoning aan de Blazerweg een hennepkwekerij ontdekt.

Foto: Politie

Op een slaapkamer stonden 170 hennepplanten. De elektriciteit voor de kwekerij werd illegaal afgetapt en dat zelfde werd ook met het water gedaan. De apparatuur en de hennep is in beslag genomen. De bewoner is aangehouden en tegen deze bewoner zal ook proces verbaal worden opgemaakt.

Gevaar hennepkwekerijen
Hennepkwekerijen leveren gevaar op voor de omgeving, zeker in rijtjeswoningen. Als illegaal stroom wordt afgetapt, is de kans op brand aanzienlijk. Water-, geluids- en stankoverlast zijn vormen van overlast die omwonenden van een hennepkwekerij kunnen ondervinden. Tips over een mogelijke hennepkwekerij kunnen altijd bij de politie gemeld worden via 0900-8844! Voor het anoniem melden kan dat via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.