Majorettes Oranje beleven topwedstrijd Emmeloord

Op zaterdag 26 mei vond de eerste NBTA twirlwedstrijd plaats voor de majorettes van cmv Oranje in de sporthal Bosbadhal Emmeloord.  Het wekenlang oefenen kon nu eindelijk worden omgezet naar een welverdiende beloning.

Tijdens de 12-uursactie is er gesponsord om de meiden in het nieuw te kleden voor de wedstrijden. Zo is er voor iedere groepsthema passende kleding voor de meiden gemaakt.
Dit motiveerde de meiden niet alleen, maar werd ook positief beoordeeld door de juryleden Simone Soussani, Marion Ketelaars en Karin de Jong. De robotshow, feestshow en runningshow behaalden prachtige punten en prijzen.
Maar liefst 7 eerste prijzen, 3 tweede prijzen en 2 derde prijzen werden door de meiden behaald. Met als hoogtepunt de solo van Yasmine Niemarkt; zij behaalde voor de tweede maal meer dan 68 punten, waarmee ze zich nu definitief heeft geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap Twirlen!
Volgende week gaan de majorettes in actie in Dedemsvaart.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.