Majorettes C.M.V. Oranje op Runner Up Kampioenschappen

ALMERE – Afgelopen zaterdag 10 december deden drie majoretteteams van C.M.V. Oranje Bolsward mee aan de Twirl Runner Up Nederlandse Kampioenschappen in Almere. Een groot succes, waar coaches Lyanna Oostra en Rianna Haitsma-van der Goot trots op zijn.

Het D-team (bestaande uit: Lysanne Ewouds, Laura Ypma, Myrthe den Otter, Marrit Hoitinga, Lydia Hoitinga, Gea ten Pas en Marije Terpstra) heeft een prachtige routine laten zien op de wedstrijdvloer. Ze zijn in hun categorie derde van Nederland geworden.

Als tweede van Oranje was het C-team (Liset Feenstra, Gerlant Hoitinga en Raisa Wiersma) aan de beurt. Het was erg spannend voor de meiden, maar op de vloer lieten ze zien dat ze het in zich hebben om een mooie routine te kunnen laten zien op muziek van The Lion King. Het C-team is derde geworden in de categorie.

Last but not least was het grote majorettepeloton aan de beurt om de show aan de jury te presenteren. De majorettes waren erg enthousiast en blij en straalden op de wedstrijdvloer. Jammer genoeg heeft het peloton geen podiumplaats behaald, maar was het meedoen aan de kampioenschappen al een hele ervaring en groot succes.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.